запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.cn.ua - Карта Чернігова"

ТОП 5 найкращих USB-флешок цього року

USB флешки USB-накопичувач або пристрій використовується як сховища даних. У ролі накопичувача тут настає флеш-пам'ять. Новий накопичувач замінив диски завдяки меншим розмірам та більшій швидкості. Купити USB-флешку на 32 Гб на сайті: https://mak.trade/fleshki-32-gb/ , можна за вигідною вартістю.


На що звернути увагу при виборі флешки


Перед тим як вибрати флешку, необхідно звернути увагу на такі параметри:

  • Об'єм пам'яті. При виборі цього параметра необхідно враховувати, що кінцевий обсяг накопичувача буде меншим за вказаний. Для збереження звіту до податкової служби зійде флешка на 8 Гб. Для архівів добре підходить 16-32 Гб, для запису музики краще придбати пристрій з об'ємом пам'яті 64-128 Гб. Великої популярності сьогодні користується флешка з об'ємом пам'яті на 32 Гб.
  • Інтерфейс та швидкість передачі інформації. Усі флешки застосовують інтерфейс версій 1.0, 2.0, 3.0 та 3.1. Найпоширенішим є 2.0. Більш сучасними та швидкими є пристрої версії 3.0 та 3.1. Швидкість відповідає за те, як швидко необхідна інформація запишеться на флешку.
  • Рознімання. Цей параметр слід підбирати під певні пристрої.


Правильно обраний якісний накопичувач має невелику вагу та розмір, універсальний та сумісний з різними видами пристроїв. На ньому можна зберігати дані у незалежному режимі до 10 років.


ТОП найкращих USB-флешок цього року


До списку кращих USB-флешок 2019 року входять такі моделі:

  1. Сorsair Flash Voyager Gs (CMFVYGS3). Ця карта від відомої фірми, яка має високу надійність та велику швидкість передачі інформаційних даних. Випускається вона обсягом від 64 Гб.
  2. HyperX Savage. Ця флешка має привабливе оформлення, а також може зберігати багато інформації від 64 Гб. Швидкість накопичувача становить до 250 Мб в секунду.
  3. Kingston Ironkey s1000 Enterprise. Цей флеш-накопичувач призначається для корпоративного сегменту. Він добре підійде для запису та збереження важливих документів або інших файлів завдяки спеціальній системі шифрування, яка дозволяє захистити інформацію паролем. Об'єм носія варіюється від 4 до 128 Гб.
  4. SanDisk Extreme Pro Usb 3.1. Це найшвидший носій, швидкість запису якого становить 380 Мб/с. Для нормальної роботи з флешки періодично потрібно видаляти зайві файли, які не впливають на файли, що знаходяться на накопичувачі.
  5. Kingston Datatraveler se9. Це чудова компактна флешка з красивим дизайном у металевому корпусі. Картки цієї моделі випускаються на 64 Гб, купити яку можна тут. Обидва вони недорогі і відмінно підійдуть для збереження ділових документів та інших невеликих файлів. Але при записі великих файлів швидкість накопичувача може знизитись.


Неможливо точно назвати флешку, яка вважається кращою, та рекомендувати її до покупки. Кожен пристрій має свої переваги та недоліки. Тому при придбанні зовнішнього накопичувача потрібно відштовхуватися від потреб, вибираючи якісну продукцію.