запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.cn.ua - Карта Чернігова"

Проблеми Манчестер Юнайтед - що відбувається з Червоними Дияволами

Минулий сезон для Манчестер Юнайтед виявився, м'яко скажімо, не найвдалішим. Команда змінила тренера посеред сезону та фінішувала на шостому місці, залишившись без Ліги Чемпіонів. Здавалося б, куди гірше? Виявляється, є куди - старт цього сезону більше нагадує катастрофу. Давайте спробуємо розібратися, що відбувається в титулованому клубі Англії.


Манчестер Юнайтед — звідки «ростуть ноги» ноги проблеми


За великим рахунком, копати глибоко не треба — Манчестер Юнайтед має багато грошей, але розпоряджається ними людина, яка не надто добре знається на футболі. Ед Вудворд постать дуже суперечлива для Червоних Дияволів. З одного боку, він успішно веде фінансові справи, з іншого він приймає рішення у пориві емоцій. Досі ніхто не може логічно пояснити, за що Сульшеру надали багаторічний контракт.


Давайте розглянемо, що було зроблено в це трансферне вікно:

  • Продали непотрібних дорогих Гравців. Лукаку відійшов до Інтеру за 65 мільйонів євро. Алексіс Санчес пішов в оренду туди. Це дозволило розвантажити зарплатну відомість клубу та зняти деяку напругу у роздягальні.

  • Купили добрих захисників. Манчестер Юнайтед тепер конкурує з Ювентусом за право володіння найдорожчим захисником. Харрі Магуайр прийшов до клубу за 87 мільйонів євро — солідне посилення. Також до клубу прийшов Ван-Бісака з Крістал Пелас.

  • Вдалося втримати головну зірку клубу — Поля Погба. Все літо ходили чутки про його перехід до мадридського Реалу, але він залишився в Манчестері.


І здавалося б, чудова трансферна компанія. Але так здається лише на перший погляд. Навіщо тримати гравця, якщо він не хоче грати за клуб? Ви продали всю свою атаку, але нікого не купили натомість — хто забиватиме голи? Що робити із центром поля, у клубі досі немає якісного опорника високого рівня. Всі ці питання, мабуть, залишилися без відповіді.


Футбол онлайн результати — все дійсно погано


Перша гра в сезоні вселила надію, що футбол онлайн результати якого не радували минулого року, нарешті стане гідним. 4 м'ячі, що не відповідають, у створ найдорожчого воротаря в світі — гарна заявка на претендент у топ-4. Далі була нічия з Вулверхемптоном. Не найгірший результат, “вовки” — дуже незручний суперник, нічия якщо вже й не дуже добрий результат, то точно не провал.


Але далі програш від Крістал Пеласа та нічия з Саутгемптоном. І все зводиться до одного — немає хорошого опорника у центрі поля. І доки цю проблему не буде вирішено, Манчестер продовжить скочуватися, показуючи жахливі онлайн результати свого футболу. Тут варто виділити ще один момент, який сигналізує, що у команді великі проблеми — два штатних пенальтисти не можуть поділити, хто битиме, при цьому жоден з них не може забити гол.