запомните / запишите
сообщите, что вы нашли информацию
на сайте "Map.cn.ua - Карта Чернигова"

Добавки California Gold Nutrition — преміум якість для вашого здоров'я

Бренд California Gold Nutrition вважається одним із лідерів ринку біологічно активних добавок, за сумісництвом, однією з найстаріших компаній. Як зрозуміло з назви, бренд було засновано в Каліфорнії, а каліфорнійці дуже полюбляють активне життя на повну, разом із тим дуже люблять підтримувати здоров'я збалансованим харчуванням. Оскільки не завжди є змога поповнити раціон корисними продуктами, виник запит на біологічно активні добавки — у відповідь на цей запит було створено компанію California Gold Nutrition.
 

Фірмові відмінності продукції California Gold Nutrition


Бренд дуже прискіпливо підходить до питання створення добавок, використовує компоненти, лише ретельно перевірені лабораторними дослідженнями. Продукція постійно проходить три етапи перевірок: 

  • лабораторна перевірка компонентів; 
  • вибіркова перевірка вже на етапі виробництва; 
  • ретельна перевірка готових добавок.  


Сировина перевіряється на склад активних елементів та чистоту. Контроль якості підтверджений та сертифікований такими поважними органами як GMP, NSF і NPA.


Продукція компанії виготовляється виключно на виробничих потужностях в США, на виробництві використовуються лише органічні компоненти, без ГМО.

 

Добавки California Gold Nutrition, варті вашої уваги 


Особливу увагу компанія приділяє добавкам на основі Омега-3 — в асортименті бренду такі комплекси представлені в дозуванні для дорослих та дітей. 
 

Добавки для дітей розробляються особливо ретельно, як, наприклад, California Gold Nutrition Baby's DHA Omega-3. Цей комплекс Омега 3, доповнений вітаміном D3, забезпечує здоровий розвиток очей, мозку та нервової системи. Також добавка покращує соціальний розвиток. Добавка створена виключно з органічної сировини — норвезької тріски, виловленої в природному середовищі.


Також компанія активно розробляє добавки для покращення здоров'я кісток, зв'язок та суглобів. Для цього розроблено добавку California Gold Nutrition Collagen up 5000, котра містить преміум морський колаген, гіалуронову кислоту та вітамін С. Ці компоненти чудово поєднуються та створюють потужний вплив на весь організм. 


Зокрема, морський колаген покращує здоров'я суглобів, шкіри. Колаген, отриманий з риби, найближчий до білка нашого організму, тому гарантує чудову засвоюваність. 


Ще одна чудова добавка, джерело Омега-3, вітаміну D та вітаміну A — California Gold Nutrition Norwegian Kids Cod Liver Oil. Регулярне приймання цієї добавки допоможе підтримати когнітивні функції та сприяти розвитку мозку. 


California Gold Nutrition Hydrolyzed Marine — добавка, що містить пептиди гідролізованого морського колагену. котрий засвоюється в організмі максимально швидко. 


Обрати добавку, котра необхідна саме для вашого організму, вам допоможуть консультанти магазину MonsterLab. Ви можете поставити будь-які питання консультантам, котрі допоможуть обрати потрібну добавку California Gold Nutrition