запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.cn.ua - Карта Чернігова"

Піца на тесті без дріжджів від MonoPizza

Піца – універсальна страва, яка подобається майже кожній людині. Проста рецептура та різноманітність начинок дозволяють бути їй доступною навіть для людей з алергією. Замовити піца Київ від MonoPizza можна в будь-який час, будь то перекушування, повноцінна вечеря або швидкий сніданок. Останнім часом особливої ​​популярності користується піца на бездрожжевому тесті. Але які переваги ховає таке тісто?
 


 

Піца – це шкідливо?


Піца – це не лише смачно, а й корисно. Так Так саме так! Італійські вчені довели, що вживання піци здатне знизити ризик онкологічних захворювань. Як? Вся справа в інгредієнтах піци. Для виготовлення коржа використовується мука твердих сортів, яка перешкоджає утворенню бляшок у судинах. Помідори – насичені вітамінами А, В, С, залізом, цинком, фосфором, магнієм та фосфором. Сирні жири прискорюють засвоєння лопокіна. М'ясо – це білок, про користь якого знає навіть дитина.


Особливості бездрожжового та дріжджового тіста


Вибір ідеальної основи для піци – справа смаку кожного. Одні воліють тонку основу, інші – пишну та товсту. Але кожен варіант має свої особливості:

  • Основа для піци з дріжджами виходить повітряною, пружною та еластичною. Начинка для такого тесту повинна бути соковитою, тоді корж виходить хрумка і пружна.
  • Бездрожжевой корж – це вибір справжніх цінителів тонкої основи. Завдяки тонкій основі ви можете насолодитися начинкою та відчути кожен інгредієнт. Така основа стане чудовим вибором для тих, хто цінує яскравий смак піци, але переживає фігуру.

 

Переваги бездрожжевого тіста


Головна особливість бездрожжевого тіста – відсутність дріжджів. Дріжджі викликають бродіння в кишечнику, змінюють мікрофлору кишечника, сприяють здуттю та газоутворенню. Тісто без дріжджів набагато швидше перетравлюється, засвоюється організмом і сприяє зміні мікрофлори кишечника. 


Також бездрожжеве тісто припаде до смаку тим, для кого здорові та натуральні інгредієнти в їжі – це найголовніше. Адже бездрожжеве тісто готується з мінімальної кількості компонентів: борошна, солі, води та іноді олії. Завдяки цьому продукт виходить максимально природним та чистим.


Де замовити піцу на тесті без дріжджів


Бажаєте замовити піцу на бездрожжевому тесті, але не знаєте де краще? Вибирайте заклад MonoPizza, адже це саме те ідеальне місце, де ви зможете насолодитися пишнотою смаком. Не хочете виходити з дому чи офісу заради одного шматочка піци? Замовте піцу із доставкою. Оперативна доставка від MonoPizza вмить доставить вам замовлення прямо додому або в офіс.


Не знаєте коли саме себе побалувати піцою? Піца – це блюдо на весь день, адже саме ця страва може бути чудовим вибором на сніданок, обід та вечерю. Сирна піца на сніданок допоможе наситити організм енергією. М'ясна піца в обід дозволить вам насититися та збільшує мозкову діяльність. А на вечерю стане чудовим вибором піца з морепродуктами.