запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.cn.ua - Карта Чернігова"

Темна магія: чому вам потрібний чорний купальник

 

Коли ми плануємо купити купальник, Насамперед у нас зазвичай виникає питання про забарвлення. Якщо ви хочете, щоб пляжний образ виглядав вишукано, зупиніться на будь-якій чорній моделі. Ось кілька аргументів на користь цього кольору.
 

Будує


Звичайно, чорний купальник не перетворить вас з XL-ки на S-ку. Зате він може візуально звузити фігуру в цілому або зменшити певні зони, відволікаючи від них увагу.


Особливо сильного ефекту можна досягти поєднанням кольору та крою. Так, бічні вставки з сітки на злитому купальнику створюють ефект монокіні та роблять не виражену талію тоншою. Драпірування в області декольте дозволяють наголосити на красивих грудях (такі моделі є у Lormar і Anabel Arto). А однотонні ретро-плавки з високою талією не лише ховають живіт, а й роблять його більш підтягнутим.
 

Не просвічує при намоканні


Цю властивість оцінять жінки, які, виходячи з води, почуваються оголеними через соски, що просвічують під мокрою тканиною. В основному такі фокуси можуть викидати світлі купальники: білі, бежеві, ніжно-рожеві або блідо-жовті. Виробники намагаються зробити їхній матеріал менш прозорим за рахунок підкладки. Проте занепокоєння щодо просвічування все одно залишається.


А ось чорний купальник гарантує вам впевненість: хоч би як він намокав, результат не кидатиметься в очі. Для темних моделей використовують і прозорі матеріали (сітку або мереживо), але мають їх дозовано і не в самих пікантних місцях.
 

Йде абсолютно всім


Чорний та його відтінки вважаються ахроматичними, тому комбінуються з будь-якими кольорами. А це означає, що злитий або роздільний чорний купальник буде вигідно доповнювати будь-який відтінок шкіри. І можна не боятися, що пляжне вбрання може кидати на обличчя і тіло нездорову зелену тінь (як у деяких випадках це роблять відтінки білого).
 

Декілька купальників замість одного

 


Поєднання чорного кольору з іншими дозволяє придбати роздільний купальник і носити його верх і низ із частинами купальників різних кольорів. Найкраще, якщо це будуть моделі з однієї колекції чи хоча б одного бренду.
 

Легко стилізувати з одягом


Однотонні чорні купальники стануть універсальним доповненням до літнього гардеробу. Причому до цієї категорії потрапляють різні варіанти:

  • класичні майо з V-подібним вирізом;
  • злиті або роздільні моделі з верхом хай-нек;
  • роздільні купальники, верх яких нагадує бралет або топ (особливо з цікавими деталями на кшталт фігурних бретелей);
  • купальники з верхом балконету.


Всі ці моделі об'єднує те, що в поєднанні з пляжними спідницями, брюками та шортами вони зовсім не відрізняються від майок, блуз і боді. А чорний одяг вже давно прижився в гардеробі як класичний, адже його з успіхом можна носити і вдень, і ввечері.


Побалуйте себе елегантністю чорного купальника та оцініть переваги, які він привнесе у ваш образ. Онлайн-магазин "Інтимо" допоможе вам знайти ідеальний купальник для відпочинку.


Виктория Котлярова,

https://www.intimo.com.ua/blog/author/viktoria-kotliarova/