запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.cn.ua - Карта Чернігова"

Практичні флізелінові шпалери для будь-яких приміщень

Шпалери є одним із найбільш затребуваних оздоблювальних матеріалів для поверхонь різної структури та призначення. Вони ефектно моделюють простір, розставляють візуальні акценти, забезпечують високу функціональність. Якісні флізелінові шпалери – найбільш практичне, універсальне рішення для приміщень будь-якого призначення. Вони забезпечують довговічність ремонту, добре поєднуються з іншими елементами декору.
 

 

Основні характеристики та види


Нетканий матеріал, який застосовується для виробництва декору, зовні нагадує папір за рахунок використання довгих целюлозних волокон з полімерними компонентами, що підвищують їхню міцність, зносостійкість. Однак купувати флізелінові шпалери необхідно тільки в спеціалізованих магазинах, при цьому варто переконатися на дотик в якості товару. Він повинен мати маслянисту поверхню, бути сухим, без різких запахів. Рекомендується купувати товар, випущений в один день, що вказується на упаковці рулонів, оскільки різні партії можуть мати неоднакові відтінки.


Кожен каталог флізелінових шпалер включає товарні групи одно-, двошарові повністю з нетканого матеріалу та комбіновані варіанти, де він є основою, а верхній декор виконаний із паперу, вінілу, текстилю. Одношарові варіанти пропонуються у невеликому виборі, оскільки можуть мати напівпрозору текстуру, під яку потрібна практично ідеальна поверхня стін.
 


Двошарові пропозиції мають високий купівельний попит. Це можуть бути флізелінові шпалери під фарбування і готові товарні лінійки однотонні, у виборі дизайну під будь-який стиль, проект. Особливість групи – поєднання відмінної функціональності та декоративної складової. Посилення візуальних ефектів відбувається за допомогою рельєфної фактури верхнього шару. Така продукція відрізняється високою екологічністю, оригінально підкреслює особливості інтер'єру, є гармонійним тлом для решти оздоблення, аксесуарів.


Комбіновані варіанти пропонуються виробниками в асортименті лінійок:

  • з паперовим верхнім шаром – переваги флізеліну доповнюються характеристиками традиційного за складом декору, що вигідно за ціною, екологічно та універсально;
  • зі спіненим вінілом – тандем дозволяє моделювати простір, приховувати дефекти стін, проте менш практичний, не рекомендований для службових приміщень;
  • з вінілом гарячого тиснення – приваблюють споживачів стійкістю до високих температур, вологості, ефектною текстурою;
  • антивандальні – верхній шар із ПВХ забезпечує стійкість до механічних впливів, несприятливих умов експлуатації;
  • з текстильним декором – комбінація збільшує звукоізоляцію приміщень, створює відчуття затишку та тепла.


Ця група товарів найбагатша за варіантами дизайну, прикрас, стилістичних рішень.
 

 

Товарні переваги


Представлені в магазинах, салонах флізелінові шпалери для спальні, вітальні, дитячої, кабінету та службових приміщень, крім перелічених вище, мають ще ряд безперечних плюсів:

  • не деформуються, не сідають після висихання;
  • паропроникні, тому під ними немає грибка, плісняви;
  • пожежостійкі;
  • не розтріскуються за несприятливих умов експлуатації;
  • пропонуються у виборі варіантів чищення від вологого прибирання до застосування засобів для чищення (у конкретному випадку спосіб вказується на рулонній упаковці);
  • не вимагають особливої підготовки поверхонь перед обклеюванням.


І експерти, і покупці відносять цей оздоблювальний матеріал до лідерів для фінішного декоративного оформлення інтер'єрів.


Вибір шпалер на сайті: https://decoratorskyi.com/shpaleri