запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.cn.ua - Карта Чернігова"

Українські криптовалюти: що може запропонувати український ринок інвесторам?

Українське цифрове середовище відкриває доступ до широкого спектру світових проєктів, де ви можете вільно купити та продати криптовалюту. Не виключенням стали і українські стартапи. Звісно, їх не так багато, проте варто відмітити, що ряд українських криптовалют – відомі у цифровому середовищі, та активно розвиваються і відкривають доступ до широкого спектру функціональних можливостей.
 

Найвідоміші українські криптовалюти на цифровому ринку


При розгляді найпопулярніших проєктів з українською командою розробників слід звернути увагу на наступну криптовалюту в Україні:

  • UAH Token (UAH) – це стабільна монета, яка прив'язана до української гривні. Вона була створена для спрощення та здешевлення платежів у гривні в Україні через використання блокчейн-технологій.
  • KUNA Token (KUN) – це власна криптовалюта платформи KUNA Exchange, однієї з найбільших платформ в Україні. KUNA Token – крипта в Україні, яка використовується для зниження комісій при торгівлі та виконанні різних операцій на біржі.
  • Ukraine Digital Token (UKDT) – це цифровий актив, який також прив'язаний до української гривні. Він був запущений з метою полегшення грошових переказів в Україні та за її межами.
  • WBT (WhiteBIT Token) – це українська криптовалюта, яка була випущена біржею WhiteBIT. Цифровий актив спрощує та здешевлює проведення різнопланових, в тому числі і торгових, операцій на цифровому ринку.


Варто зауважити, що серед наведених активів WhiteBIT Token отримав широку популярність за рахунок високої ліквідності та популярності самої платформи. Разом з цим криптовалюта в Україні з українським корінням активно розвивається та поступово завойовує свою популярність.
 

Що врахувати при виборі криптовалюти для інвестування?


Перш за все, для інвестування обирається крипта курс онлайн якої демонструє тенденцію до зростання. Шукаючи актив, в який ви хочете вкласти власні кошти, варто звернути увагу на наступне:

  • Розгляньте можливість диверсифікації вашого портфеля. Інвестування в кілька різних монет допоможе зменшити ризики та збільшить потенційний дохід.
  • Оцініть ризики, пов'язані з кожною криптовалютою України. Враховуйте такі фактори, як волатильність цін, потенційні регуляторні ризики та технічні проблеми.
  • Розгляньте потенційні перспективи росту для кожної крипти. Важливо розуміти, які фактори можуть вплинути на їхні ціни у майбутньому.


При підборі криптовалюти України звертайте увагу на монети, які підходять вам за рівнем зручності. Наприклад, якщо ваша основна діяльність – трейдинг, слід зупинитись на більш ліквідних монетах.