запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.cn.ua - Карта Чернігова"

Папір для самокруток: види та переваги

Незважаючи на те, що ринок курильних девайсів не перестає дивувати своєю різноманітністю, курильний папір так само ще в тренді. Самокрутки можуть називати по-різному: блант чи джоїнт. Але самокрутка і є самокруткою.  На сьогоднішній день купити папір для самокруток можна у спеціалізованих інтернет-магазинах.
 

Переваги самокруток


Папір для самокруток має кілька причин своєї популярності:

  • Свобода вибору. Ви можете самі вибирати міцність тютюну, розмір і матеріал паперу. Крім того, можете купити папірці для самокруток з ароматами або без.
  • Економія коштів. Використання самокруток значно знижує витрати на куріння. Готові сигарети коштують значно дорожче.
  • Розслаблення. Самостійне набивання сигарет служить своєрідною медитацією і сприяє зняттю стресу.
  • Контроль над фільтрацією. Самостійне скручування дозволяє вам самостійно встановлювати міцність фільтрації. Ви можете самостійно вибирати товщину паперу та контролювати кількість нікотину в папері.


Види самокруток


Якщо ви хочете купити папір для самокруток, то повинні розбиратися в класифікації цього паперу. Папір існує кілька видів :

  • Класична. Прямокутний аркуш паперу кількістю від 24 до 300 штук. Оптимальні розміри: 70 мм, 78 мм, 110 мм. До переваг відносять: натуральний ультратонкийматеріал, що повільно горить, має клейку частину.
  • Натуральний коричневий папір. Виготовлена ​​із натуральних волокон, може мати різну товщину. Може бути як несмачна так і з різними смаками.
  • Різнокольорова та декоративна самокрутка. Дозволяє наголосити на своїй індивідуальності. Створюється з оригінальними дизайнами, у різних кольорах.


Висновки


Курильний папір є гідною заміною звичайним, вже готовим цигарок. Завдяки самостійному набиванню цигарок ви можете контролювати кількість тютюну, налаштовувати самостійно фільтрацію та економити кошти на курінні. Різноманітність видів паперу дозволяє створювати вам саме ті сигарети, які підійдуть під ваші уподобання та стиль. <


Що кається вибору бренду длясамокруток, їх досить багато.  Ми рекомендуємо папір для самокруток від українського виробника KMV. Папір від цього бренду виготовляється з якісних та міцних матеріалів, які легкі у використанні. <