запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.cn.ua - Карта Чернігова"

Шлях до щасливого сімейного життя: стати батьками вам допоможе екстракорпоральне запліднення!

Будь-яка сімейна пара мріє про власних дітей. Але не кожне подружжя через певні причини здатне народити малюка. І тоді на допомогу може прийти ЕКЗ або екстракорпоральне запліднення - досить результативна, сучасна методика лікування безпліддя. Це комплексна медична процедура, за допомогою якої пара може зачати дитину. Дана технологія передбачає запліднення яйцеклітини сперматозоїдом в лабораторних умовах, поза межами людського організму.

екстракорпоральне запліднення та лікування безпліддя
 

Медичний центр “Інномед - Материнство та дитинство” у Вінниці має величезний практичний досвід в проведенні ЕКЗ. Досвідчені фахівці змогли подарувати радість батьківства багатьом українським сім'ям. Всі обстеження і призначення тільки за показами відповідно до клінічної ситуації, використовуючи вітчизняні, міжнародні протоколи і настанови. При цьому має місце повне інформування пари та  конфіденційність. Використовуються доказові методи обстеження, лікування.
 

Прорив у лікуванні безпліддя: коли варто скористатись технологією ЕКЗ?


Провести протокол екстракорпорального запліднення спеціалісти клініки “Інномед - Материнство і дитинство” рекомендують при:

  • Відсутності у жінки фаллопієвих труб або їх непрохідності;
  • Важких форм ендометріозу;
  • Безпліддя ендокринного генезу, консервативне лікування якого виявилось недієвим;
  • Безпліддя у чоловіка, яке характеризується невеликою кількістю сперматозоїдів в еякуляті або їх сповільненою рухливістю.


Найчастіше екстракорпоральне запліднення застосовують, коли відсутні результати після класичного лікування та при  безрезультативних спробах завагітніти природним шляхом протягом року по завершенню лікувальної терапії. В окремих випадках (відсутні маткові труби) ЕКЗ може бути єдиним шансом мати дитину.
 

Перемога над безпліддям: екстракорпоральне запліднення в клініці “Інномед - Материнство та дитинство”


Досвідчені фахівці виконують протокол ЕКЗ поетапно:

  • Стимулювання овуляції;
  • Відбір яйцеклітин;
  • Запліднення, культивування ембріонів;
  • Перенесення ембріонів в порожнину матки;
  • Перевірка настання вагітності.


Медичний центр “Інномед - Материнство та дитинство” у Вінниці надає можливість пройти процедуру ЕКЗ за вітчизняними та міжнародними протоколами із застосуванням виключно оригінальних препаратів. Величезний досвід спеціалістів-репродуктологів, оснащення експертного класу від провідних виробників медичного обладнання  дозволяють досягти бажаної мрії.


Записатись на консультацію можна в онлайн-режимі безпосередньо на сайті клініки або зв’язавшись з її адміністраторами, зателефонувавши за номером контактного телефону. Доступна вартість послуг медичного центру “Інномед-Материнство та дитинство” вас приємно здивує.