запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.cn.ua - Карта Чернігова"

Робот-асистована хірургія в Україні: майбутнє вже настало!

Сучасна медицина розвивається дуже стрімко. Фахівці постійно шукають прогресивні способи полегшити та покращити традиційні процеси лікування. У цьому контексті робот Да Вінчі innomed.ua/davinci/ є інноваційною системою допомоги в хірургічних втручаннях. Його використання дозволяє лікарям здійснювати операції з максимальною точністю та мінімальними ризиками для пацієнтів.
 

Робот-асистована хірургія Да Вінчі

 

Зазирнути у світ технологічних досягнень вже можна і в Україні. Роботизована система Да Вінчі успішно працює в медичному центрі “Інномед” у Вінниці, надаючи шанс на одужання багатьом українцям без виїзду за межі держави. Таке лікування обходиться значно дешевше, ніж операції в закордонних клініках.
 

Основні особливості робота Да Вінчі


Робот-система такого типу складається з консолей для хірурга та підставки з робочими інструментами. Команди лікаря передаються через консолі, де рухи рук точно відтворюються робочими елементами на підставці. Обладнання забезпечує візуалізацію високої якості в тривимірному форматі, що дозволяє хірургам бачити деталі операційного поля краще, ніж коли-небудь раніше. Рухи робочих рук Да Вінчі мають значно більшу точність порівняно з людськими руками, а це дає змогу здійснювати операції максимально точно. Роботизовані інструменти дозволяють проводити доступ до операційного поля через невеликі розрізи, що зменшує травмування пацієнта.
 

Робот Да Вінчі: всі “за” і “проти”


Як і будь-яка інша прогресивна техніка, роботизована система має свої позитивні і негативні сторони.
 

Переваги


У порівнянні з традиційним хірургічним лікуванням Да Вінчі-операція - це:

  1. Значно менша крововтрата;
  2. Розширені можливості - робот робить доступними оперативні втручання, провести які класичними методами неможливо;
  3. Мінімальний ризик виникнення ускладнень після операції;
  4. Швидка реабілітація та відновлення пацієнта.

 

Недоліки


Робот Да Вінчі потребує:

  • Суттєвих витрат на закупівлю та обслуговування обладнання;
  • Спеціалізованого навчання персоналу.

Використовуючи роботизовану систему Да Вінчі клініка "Innomed" відкриває нові горизонти в хірургії, пропонуючи більш точні та менш інвазивні методи лікування, доступні різним категоріям людей. Записатися на консультацію до досвідчених фахівців можна в онлайн-режимі безпосередньо на сайті медичного центру або зв’язавшись з його адміністраторами, зателефонувавши за номером контактного телефону.