Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 13:24:45

"Мистецькі барви" знову у Прилуках

13.02.2018   09:56

На початку лютого у Прилуках відбувся ХVІІ Міжнародний молодіжний фестиваль «Мистецькі барви» за підтримки Міністерства культури України, Чернігівської облдержадміністрації та Прилуцької міської ради. Цьогоріч зібралося близько 800 конкурсантів з різних куточків України та з Республіки Білорусь.

Другий рік поспіль у номінації «Образотворче та декоративно-прикладне мистецтво» представлені роботи учнів Прилуцької спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату. Лауреатами «Мистецьких барв – 2018» стали учениці 5 класу Катерина Фурса у віковій категорії 6-10 років (друге місце) та 9 класу Наталія Набігуз у віковій категорії 15-18 років (третє місце).

До речі, у січні 2017-го учень 6 класу цього ж навчального закладу Денис Шинкаренко взяв участь у змаганнях на Кубок України з лижних перегонів серед спортсменів з вадами слуху (с. Яворів Львівської області). Денис зайняв І (3 км мас-старт, вільний стиль) і ІІ місця (спринт, вільний стиль 500 м). Підготував юного спортсмена до змагань заслужений тренер України з біатлону Сергій Тисенко.


За матеріалами Управління освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.