Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 7 травня, 09:19:41

Рятувальники вивільнили 20 автомобілів, що потрапили у складні погодні умови

19.01.2018   12:11Агенцiя

Упродовж минулої доби рятувальниками підрозділів Управління ДСНС України у Чернігівській області Ічнянського, Срібнянського, Бобровицького, Ніжинського районів та м. Чернігова 13 разів надано допомогу водіям, які внаслідок несприятливих погодних умов потрапили у снігові замети.

19 січня о 07:10 рятувальники 5-ої Державної пожежно-рятувальної частини смт Козелець із залученими співробітниками відповідно до спільного плану з військовою частиною В/Ч А-0660 смт Десна надали допомогу водію вантажного автомобілю, який через складні погодні умови на автомобільній трасі Київ-Чернігів біля с.Лемеші Козелецького району з'їхав у кювет.
   
Загалом до надання допомоги від підрозділів УДСНС України у Чернігівській області залучалось 42 чоловіка особового складу та 15 одиниць спеціальної техніки, вивільнили 20 вантажних автомобілів.


УДСНС України у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

Аудитори Чернігівщини попереджали міську владу про можливі проблеми з перевезенням пасажирів

Аудитори Чернігівщини попереджали міську владу про можливі проблеми з перевезенням пасажирів 09:12

В ході аудиту бюджету Чернігівської міської територіальної громади, завершеного в січні 2024 року, досліджувалось питання транспортного обслуговування населення, яке здійснювалося як комунальним, так і приватними підприємствами.

7 травня: цей день в Україні і світі

7 травня: цей день в Україні і світі 09:10

ДЕНЬ 804 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 804 RUSSIAN AGRESSION

Чернігівщина на розвиток професійної освіти отримає від держави близько 22 млн грн 17:20

Цьогоріч чотири заклади професійної (професійно-технічної) освіти Чернігівської області беруть участь у державній програмі з оновлення майстерень – створення на базі профтехів навчально-практичних центрів (далі – НПЦ).

До чернігівського банку, де стався вибух, зробили підкоп із підвалу сусіднього будинку 17:17

"Цей підкоп зробили три тижні тому, десь так. І пісок в дитячому садочку під паркан поклали. Викликали поліцію, вони прийшли, подивилися, сказали, все добре і поїхали. І ось, будь ласка, нормально закінчилося. Коли вони виносили той пісок, невідомо", — каже Ніна.

Поліція розслідує обставини вибуху в приміщенні банку в Чернігові 11:21

Сьогодні близько 4-ї ранку до поліції надійшло повідомлення про вибух у приміщенні банку в центрі Чернігова. Внаслідок вибуху сталася пожежа, будівля пошкоджена. Постраждалих людей немає.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини