Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 2 травня, 21:44:41

Військовою прокуратурою Центрального регіону України затримано хабарника–одного з керівників дочірнього підприємства КП "Чернігівоблагроліс" при одержанні ним 7500 гривень

22.11.2017   15:49Агенцiя

21 листопада 2017 року, військовою прокуратурою Чернігівського гарнізону в ході досудового розслідування кримінального провадження за ознаками вчинення злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України, спільно з працівниками Управлінням захисту економіки в Чернігівській області, після отримання неправомірної вигоди в розмірі 7500 грн., затримано заступника директора дочірнього підприємства «Козелецьрайагролісгосп» комунального підприємства «Чернігівоблагроліс» посадовця М.

Зокрема, дочірнім підприємством «Козелецьрайагролісгосп» комунального підприємства «Чернігівоблагроліс» на виконання умов    раніше укладеного договору фактично поставлено комерційному підприємству 62,39 м/куб деревини, частина якої, як благодійна допомога  планувалася  для передачі підрозділам Збройних Сил України, що виконують бойові завдання в зоні проведення АТО.
      
Разом з тим, за не створення штучних перешкод та пришвидшення оформлення супровідних документів по відвантаженню цієї деревини, посадовець М.  висунув вимогу представнику комерційного підприємства щодо передачі йому винагороди (7500 грн.).
       
Після безпосереднього одержання грошових коштів, зазначений посадовець був затриманий в порядку ст. 208 Кримінального  процесуального кодексу України.
       
Наразі тривають першочергові слідчі дії та вирішується питання стосовно обрання йому запобіжного заходу.


Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України та повного і  дослівного зазначення назви військової прокуратури

Останні новини Чернігівщини

 У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище

У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище 15:16

Литовська Республіка виділяє кошти на будівництво великих шкіл-бомбосховищ у шести областях України (по одній в кожному регіоні). Зокрема, на Чернігівщині обрано локацію Деснянського ліцею, на території якого й буде розміщено таке укриття.

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові 15:09

Понад 70 співробітників з різних підрозділів поліції Чернігівщини долучились до шляхетної місії та здали кров для потреб цивільних і військових.

Скасувати рішення начальника МВА та відновити рух транспорту: Олександр Ломако звертається до Ради оборони області 14:57

Про це в.о. очільника Чернігова повідомив через свій Telegram-канал, публічно звернувшись до Ради оборони області.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини