Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 10:40:46

Протягом двох годин жінка вкрала праску та намагалася винести з магазину побутову хімію

14.11.2017   07:44

12 листопада близько шостої вечора до поліції надійшла інформація, що в одному з магазинів продажу косметики та побутової хімії на вулиці Рокоссовського невідома жінка намагалася вкрасти товар, проте персонал і охорона встигли затримати її. За вказаною адресою виїхав екіпаж патрульної поліції.

Прибувши на місце, патрульні з’ясували, що жінка набрала з полиць у торговельній залі різноманітного товару й, сховавши його, вийшла з магазину. Проте, мабуть, їй здалося цього замало і за кілька хвилин вона повернулася. Під час повторної спроби крадіжки жінку впіймали на гарячому.

Під час огляду речей патрульні звернули увагу, що серед косметичних і побутових засобів лежить нова праска. Жінка намагалася запевнити правоохоронців, що це належить її знайомій, але не могла згадати, якій саме.

Перевіривши інформацію, патрульні встановили, що приблизно за дві години до цього на лінію «102» надійшло повідомлення – невідома жінка здійснила крадіжку праски в одному з супермаркетів побутової техніки. Зв’язавшись із адміністрацією магазину, поліцейські отримали інформацію про модель та серійний номер праски, які збіглися з тими, що були вказані на знайденій у затриманої прасці.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Згодом з’ясувалося, що затримана – 39-річна чернігівка, яка вже була засуджена за крадіжку.


Патрульна поліція Чернігова

Останні новини Чернігівщини

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

Новгород-Сіверські поліцейські розшукали та повернули додому зниклу неповнолітню 09:36

16 квітня до поліції надійшло повідомлення від жительки Семенівської громади про зникнення її 16-річної онуки.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини