Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 3 травня, 23:47:35

Впродовж доби вогнеборці ліквідували 4 пожежі у природних екологічних системах

16.08.2017   11:36Агенцiя

Впродовж минулої доби пожежно-рятувальними підрозділами Управління ДСНС України у Чернігівській області ліквідовано 4 пожежі у природних екологічних системах. Причинами їх виникнення послужила необережність громадян у поводженні з вогнем.

15 серпня о 9:00 під час рейдового обстеження території Замглайської селищної ради, що у Ріпкинському районі виявлено загоряння покладів торфу на двох ділянках площею 0,03 га та 0,02 га з глибиною залягання 1,5 м. До ліквідації пожежі було залучено 5 чоловік особового складу, 1 одиницю спеціальної техніки та мотопомпу 6-ої Державної пожежно-рятувальної частини смт Ріпки, а також екскаватор місцевого підприємства «Комунальник». Завдяки оперативним діям рятувальників пожежу о 10:40 було локалізовано, а о 17:55 остаточно ліквідовано. Подальший моніторинг торфовища біля смт Замглай здійснюватиметься 16-18 серпня.

Загоряння сміття та сухої рослинності на загальній площі понад 4 га ліквідовані вогнеборцями у Чернігівському районі біля с. Новий Білоус, Козелецькому районі поблизу міста Остер та у м. Чернігові по вулиці Льотній.

У зв’язку з цим, рятувальники вкотре звертаються до громадян з проханням бути вкрай уважними та обережними у поводженні з вогнем. Пам’ятайте, що за умов сухої та спекотної погоди розпалене багаття, кинутий непогашений сірник або недопалок можуть стати причиною пожежі. Лише неухильне дотримання елементарних правил пожежної безпеки застереже Вас від непередбачуваних наслідків.


Управління ДСНС у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

«єВідновлення» в області: понад дві тисячі компенсацій за пошкоджене майно та 307 житлових сертифікатів 15:05

На Чернігівщині триває реалізація програми з надання компенсацій за пошкоджене та зруйноване житло «єВідновлення», яка стартувала майже рік тому. Про стан її реалізації говорили сьогодні на брифінгу в медіацентрі ОВА.

До 11 років позбавлення волі засуджено російського військовослужбовця, який стріляв у цивільних під час тимчасової окупації Чернігівщини 15:03

За публічного обвинувачення прокурорів Чернігівської обласної прокуратури Чернігівським районним судом у порядку спеціального судового розгляду визнано винним російського військовослужбовця у порушенні законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України). Його засуджено до 11 років позбавлення волі.

Дмитро Блауш: ці діти вчать інших не бути байдужими 15:01

Плетіння маскувальних сіток для бійців на передовій вже стало невід'ємною частиною життя для одинадцяти діток із Ріпок Чернігівського району.

 На Чернігівщині поліцейські затримали наркоторгівця з партією психотропів

На Чернігівщині поліцейські затримали наркоторгівця з партією психотропів 14:48

Слідчі Головного управління Нацполіції в області викрили у Чернігівському районі зловмисника, який систематично здійснював придбання та подальший збут особливо небезпечних психотропних речовин.

Ломако та Брижинський відмовляються коментувати умови домовленості про відновлення руху автобусів у Чернігові 14:44

В.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако та начальник Чернігівської МВА Дмитро Брижинський відмовляються коментувати умови домовленості про відновлення руху автобусів приватних перевізників у Чернігові.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини