Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 3 травня, 23:44:54

Обстановка на кордоні. Офіційно

15.08.2017   11:48Агенцiя

Протягом останньої доби змін в обстановці на державному кордоні України в межах Чернігівщини не відбулося, вона залишалася стабільною та контрольованою.

На всій ділянці державний кордон охороняється посилено, в пунктах пропуску здійснюється посилений прикордонний контроль.

Персоналом прикордонного загону забезпечено недоторканість державного кордону України, безперебійну роботу всіх пунктів пропуску та належну безпеку осіб, що перетинають державний кордон.
За незаконний перетин державного кордону до адміністративної відповідальності притягнуто 3 особи.

Через державний кордон України у встановленому порядку пропущено 22,4 тис. осіб та 3,8 тис. транспортних засобів, таким чином за добу змін пасажирського та транспортного потоків не зафіксовано. Через державний кордон не пропущено 7 осіб, з яких 3 – громадяни Росії та один незаконний мігрант.

До адміністративної відповідальності за порушення правил перебування в Україні іноземних громадян та осіб без громадянства притягнуто 3 особи, на яких накладено штраф 527 гривень.
 

Помічник начальника прикордонного загону - начальник прес-служби підполковник О.В. Дудко

Останні новини Чернігівщини

«єВідновлення» в області: понад дві тисячі компенсацій за пошкоджене майно та 307 житлових сертифікатів 15:05

На Чернігівщині триває реалізація програми з надання компенсацій за пошкоджене та зруйноване житло «єВідновлення», яка стартувала майже рік тому. Про стан її реалізації говорили сьогодні на брифінгу в медіацентрі ОВА.

До 11 років позбавлення волі засуджено російського військовослужбовця, який стріляв у цивільних під час тимчасової окупації Чернігівщини 15:03

За публічного обвинувачення прокурорів Чернігівської обласної прокуратури Чернігівським районним судом у порядку спеціального судового розгляду визнано винним російського військовослужбовця у порушенні законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України). Його засуджено до 11 років позбавлення волі.

Дмитро Блауш: ці діти вчать інших не бути байдужими 15:01

Плетіння маскувальних сіток для бійців на передовій вже стало невід'ємною частиною життя для одинадцяти діток із Ріпок Чернігівського району.

 На Чернігівщині поліцейські затримали наркоторгівця з партією психотропів

На Чернігівщині поліцейські затримали наркоторгівця з партією психотропів 14:48

Слідчі Головного управління Нацполіції в області викрили у Чернігівському районі зловмисника, який систематично здійснював придбання та подальший збут особливо небезпечних психотропних речовин.

Ломако та Брижинський відмовляються коментувати умови домовленості про відновлення руху автобусів у Чернігові 14:44

В.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако та начальник Чернігівської МВА Дмитро Брижинський відмовляються коментувати умови домовленості про відновлення руху автобусів приватних перевізників у Чернігові.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини