Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 7 травня, 03:01:52

Свято у грецькому стилі: незабаром підприємці області відзначать свій професійний день

15.08.2017   10:03Агенцiя

Святкова кавалькада, виставка-ярмарок, «Вікно допомоги» та інші цікавинки очікують на учасників бізнес-фесту «Разом до успіху», що відбудеться у Чернігові 2 вересня до Дня підприємця.

Організатори заходу — представники обласної та міської влади, а також підприємницької спільноти Чернігівщини — детально розповіли про кожну із секцій сьогодні, 14 серпня, під час прес-брифінгу в облдержадміністрації.

Нагадаємо, що розпочнеться бізнес-фест зі святкової кавалькади — урочистої ходи підприємців від Красної площі до Центрального парку культури та відпочинку Чернігова. Саме тут проходитимуть основні дійства. За словами голови громадської організації «Сяйво Сіверщини» Ірини Березинець, учасники заходу зможуть представити себе та прорекламувати свої товари, послуги. До речі, цього ж дня на Красній площі вперше буде сформована бізнес-карта області.

Крім того, святкування Дня підприємця співпадає із проведенням у Чернігові Днів сталої енергії. Тому одна із секцій — «Бізнес за енергоефективність», у рамках якої презентуватимуться технології енергозбереження.

Під час заходу також проводитиметься промо-акція «Чернігів купує рідне», аби підвищити конкурентність власних виробників.

Як зазначила заступник директора Департаменту економічного розвитку ОДА Світлана Полторацька, на Чернігівщині майже 4900 малих підприємств та 346 середніх. Більше 50% надходжень до бюджетів в області забезпечує малий та середній бізнес (перше півріччя 2017-го — 904 мільйони гривень).

Не доведеться сумувати на святі і дітворі. Представник громадської організації «Центр “Апельсин”» Станіслав Тавлуй розповів про відповідні локації.

До речі, до участі у фесті запрошуються не тільки представники бізнесу, а й позашкільної освіти, наприклад, танцювальні гуртки тощо.

Тож усі охочі взяти участь можуть звертатися для реєстрації до Ірини Черенько: за телефонами (063) 706-26-60, (067) 94-58-330, (0462) 93-00-13 чи поштою ngoapelsin@gmail.com. Сторінка бізнес-фесту у Facebook — www.fb.com/businessfestcn. Зареєструватися можна і онлайн-анкетою: bit.ly/business_fest_cn.

Як повідомила Ірина Березинець, вже підтвердили участь декілька банків та автосалонів. Є охочі і з районів.

Організатори бізнес-фесту мають надію, що в майбутньому захід набере всеукраїнського масштабу.
 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини Чернігівщини

Чернігівщина на розвиток професійної освіти отримає від держави близько 22 млн грн 17:20

Цьогоріч чотири заклади професійної (професійно-технічної) освіти Чернігівської області беруть участь у державній програмі з оновлення майстерень – створення на базі профтехів навчально-практичних центрів (далі – НПЦ).

До чернігівського банку, де стався вибух, зробили підкоп із підвалу сусіднього будинку 17:17

"Цей підкоп зробили три тижні тому, десь так. І пісок в дитячому садочку під паркан поклали. Викликали поліцію, вони прийшли, подивилися, сказали, все добре і поїхали. І ось, будь ласка, нормально закінчилося. Коли вони виносили той пісок, невідомо", — каже Ніна.

Поліція розслідує обставини вибуху в приміщенні банку в Чернігові 11:21

Сьогодні близько 4-ї ранку до поліції надійшло повідомлення про вибух у приміщенні банку в центрі Чернігова. Внаслідок вибуху сталася пожежа, будівля пошкоджена. Постраждалих людей немає.

Ремонт каналізаційного колектору на Масанах здійснять у травні 11:19

В суботу, 27 квітня, на ділянці вуличного каналізаційного колектору діаметром 600 мм по вулиці Незалежності,42, було виявлено декілька просідань асфальтобетонного покриття, що свідчить про порушення цілісності та герметичності трубопроводу який проходить у зазначеному місці.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 11:13

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж. Внаслідок цих подій постраждалих осіб не зареєстровано.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини