Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 4 травня, 23:56:37

Суд арештував "чорнокнижників", підозрюваних у вбивстві подружньої пари

26.06.2017   16:28Агенцiя

У вихідні Новозаводський районний суд Чернігова обрав міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на два місяці "цілителям", які підозрюються у вбивстві подружжя зі столиці.

15 червня до поліції Києва надійшла заява про зникнення подружньої пари. Правоохоронці одразу почали пошуки молодих людей і з’ясували, що востаннє вони виходили на зв’язок з території Чернігівської області.

Поліція знайшла подружжя 21 червня за селом Шаповалівка Борзнянського району Чернігівської області. Їх тіла були закопані на території сміттєзвалища на місці колишнього свинокомплексу. Жінці та чоловіку було нанесено з півдесятка ножових ран в груди, від чого вони одразу померли.

У рамках оперативно-розшукових заходів поліція затримала підозрюваних. Ними виявилися знахарка та її товариш, який також практикує чаклунство.

Втративши віру в традиційну медицину, подружжя спокусилося на обіцянку «чорнокнижників» повернути їм здоров’я. Прикриваючись благими намірами, шарлатани брутально позбавили життя молоду пару.

На даний час слідчими ГУНП в Чернігівській області розслідується кримінальне провадження за пунктом 1 частини 2 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство двох або більше осіб) – карається позбавленням волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічним позбавленням волі, з конфіскацією майна у випадку, передбаченому пунктом 6 частини другої цієї статті (корисливі мотиви).

На вихідних Новозаводський районний суд Чернігова обом підозрюваним обрав міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою в СІЗО строком на два місяці.

Тривають слідчі дії, які проводять поліцейські Головного управління Національної поліції Чернігівської області.

Останні новини Чернігівщини

«єВідновлення» в області: понад дві тисячі компенсацій за пошкоджене майно та 307 житлових сертифікатів 15:05

На Чернігівщині триває реалізація програми з надання компенсацій за пошкоджене та зруйноване житло «єВідновлення», яка стартувала майже рік тому. Про стан її реалізації говорили сьогодні на брифінгу в медіацентрі ОВА.

До 11 років позбавлення волі засуджено російського військовослужбовця, який стріляв у цивільних під час тимчасової окупації Чернігівщини 15:03

За публічного обвинувачення прокурорів Чернігівської обласної прокуратури Чернігівським районним судом у порядку спеціального судового розгляду визнано винним російського військовослужбовця у порушенні законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України). Його засуджено до 11 років позбавлення волі.

Дмитро Блауш: ці діти вчать інших не бути байдужими 15:01

Плетіння маскувальних сіток для бійців на передовій вже стало невід'ємною частиною життя для одинадцяти діток із Ріпок Чернігівського району.

 На Чернігівщині поліцейські затримали наркоторгівця з партією психотропів

На Чернігівщині поліцейські затримали наркоторгівця з партією психотропів 14:48

Слідчі Головного управління Нацполіції в області викрили у Чернігівському районі зловмисника, який систематично здійснював придбання та подальший збут особливо небезпечних психотропних речовин.

Ломако та Брижинський відмовляються коментувати умови домовленості про відновлення руху автобусів у Чернігові 14:44

В.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако та начальник Чернігівської МВА Дмитро Брижинський відмовляються коментувати умови домовленості про відновлення руху автобусів приватних перевізників у Чернігові.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини