Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 2 травня, 01:49:23

Кольорові мрії наших дітей

19.04.2017   09:28

У Ніжинському міському будинку дітей та юнацтва відбулось урочисте нагородження переможців міського конкурсу дитячого малюнку «Моя мрія», організованого Ніжинським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за ініціативи й спонсорської підтримки Асоціації Іспанії в Україні «Іди з нами».

Участь у конкурсі взяли 115 дітей віком від шести до чотирнадцяти років. А найкращі роботи визначались безпосередньо трьома представниками Асоціації, які приїхали до Ніжина в день проведення заходу.

Переможницею у першій віковій категорії, від 6 до 8 років, стала учениця Ніжинської ЗОШ І-ІІІ ст. № 14 Марія Скрипка, яка над усе мріє про красу й чистоту рідної землі – її неба, полів та річок. За свій малюнок Марійка отримала від іспанських гостей обіцяну премію – рюкзак із комплектом шкільного приладдя, який приїхав із сонячної Іспанії.

Мрії про злагоду в Україні, щасливе повернення її захисників до своїх домівок, коханих жінок та мирного життя, прагнення затишку й благополуччя в українських родинах втілила у своїй роботі вже відома ніжинцям юна художниця Анастасія Майорова, учениця Ніжинської ЗОШ І-ІІІ ст. № 9 та Школи мистецтв. Вона отримала велосипед – премію за кращий малюнок у другій віковій категорії, від 9 до 11 років.

Дівчинку з Донецьку, Поліну Юхно, яка тепер навчається в Ніжинській гімназії № 3, відзначили в третій віковій категорії, від 12 до 14 років. Поліна знайшла в Ніжині нових друзів, звикла до нової школи та, як і всі діти Донбасу, мріє про мирне, щасливе життя. За оригінальну і змістовну художню роботу їй подарували планшет.

Старання решти конкурсантів були відзначені заохочувальними призами – кольоровими іспанськими бейсболками.
Творчі дитячі колективи будинку дітей та юнацтва привітали учасників конкурсу і їхніх уболівальників яскравою концертною програмою, а юні артисти отримали від іспанських гостей солодкі гостинці.

Веселими репризами розважив дітвору іспанський клоун Даніо, ще й порадував глядачів та виконавців експромт-міні-концертом оркестру кольорових дзвіночків, запросивши на сцену бажаючих хлопчиків і дівчаток. Організатори та ініціатори конкурсу побажали маленьким митцям мирного неба, натхненної творчої праці та здійснення всіх їхніх найзаповітніших мрій.

Представники Іспанії в Україні «Іди з нами» взяли із собою всі конкурсні роботи й висловили наміри подальшої співпраці з центром соціальних служб щодо всебічної підтримки українських дітей.


Чернігівський обласний центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді

Останні новини Чернігівщини

Дмитро Брижинський пояснив, чому не підтримав збільшення розміру компенсації перевізникам у Чернігові 19:49

Начальник Чернігівської МВА Дмитро Брижинський не підтримав пропозицію міськради збільшити щомісячну компенсацію перевізникам з шести до дев'яти мільйонів гривень.

Вітаємо спортсменів спортивного клубу "Чернігів-Щит" із вдалим виступом на чемпіонаті 15:30

У період з 25 до 28 квітня 2024 року в місті Біла Церква проходив Чемпіонат України з кікбоксингу WAKO серед дорослих.

Ангеліна Шепель встановила Національний рекорд у віковій категорії дівчата до 18 років 15:28

У Кам’янець-Подільську триває ІІ етап Кубку України з легкоатлетичних метань, всеукраїнські змагання з легкоатлетичних метань на честь Олімпійських Чемпіонів Ф.Мельник та А. Бондарчука.

Як ветеранам і цивільним порозумітися: запустили новий інформаційний проєкт

Як ветеранам і цивільним порозумітися: запустили новий інформаційний проєкт 15:12

Для ветеранів та цивільних запустили новий інформаційно-аналітичний проєкт “Спектри”, який сприятиме поверненню військових до цивільного життя.

З 1-2 травня частина громадського транспорту припиняє працювати. Начальник МВА блокує виплати перевізникам

З 1-2 травня частина громадського транспорту припиняє працювати. Начальник МВА блокує виплати перевізникам 13:49

Протягом 1-2 травня роботу громадського транспорту у Чернігові частково буде зупинено

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини