Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Неділя, 26 травня, 10:15:18

Поліція розшукала і повернула власнику викрадене авто

25.03.2017   08:54

Зловмисник спокусився на "ВАЗ-2103", що стояв незамкнений під двором хазяїна.

До Бобровицького відділення поліції звернувся житель райцентру і повідомив про викрадення його легковика.

Серед білого дня невідомий зловмисник незаконно заволодів автомобілем "ВАЗ-2103", який стояв біля господарства власника відчинений з ключами та документами.

Завдяки встановленій у райцентрі системі відеоспостереження кримінальна поліція оперативно встановила особу зловмисника. Ним виявився місцевий непрацюючий парубок. Підозрюваний у скоєному зізнався та надав правдиві свідчення. Автомобіль вилучено та повернуто власнику.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом) - карається штрафом від однієї тисячі до однієї тисячі двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від трьох до п'яти років, або позбавленням волі на той самий строк.

Триває досудове розслідування.


Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

Як студенти вивчають інновації для сталого відновлення міста?

Як студенти вивчають інновації для сталого відновлення міста? 15:16

Студенти НУ “Чернігівська політехніка” відвідали 3 практичних курси на базі Центру стартапів та інновацій “Перемога”, де отримали навички з 3D моделювання та друку, роботи з CNC верстатами (з числовим комп’ютерним програмуванням) та ресайклінгу пластику типу HDPE та LDPE

Куди та з якими документами звертатися, щоб отримати статус учасника бойових дій

Куди та з якими документами звертатися, щоб отримати статус учасника бойових дій 15:10

Відповідно до чинного українського законодавства до ветеранів війни належать учасники бойових дій, особи з інвалідністю внаслідок війни, учасники війни.

“Що відбувається”: відбулася прем’єра спільного проєкту Медіабази.Чернігів та Суспільне 15:07

22 травня відбулась прем'єра нового суспільно-політичного токшоу “Що відбувається?” – спільного проєкту “Суспільне Чернігів”, регіонального хабу Інституту масової інформації “Медіабаза.Чернігів” та ГО “Чернігівський освітній центр “Ініціатива”.

Мартін Єґер: Займатися сферою культури під час війни треба більше, ніж в мирний час 13:17

Зауважив Надзвичайний і Повноважний Посол Федеративної Республіки Німеччини в Україні під час сьогоднішнього візиту до області.

Допомагаємо українській системі охорони здоровʼя підготуватися до третьої зими під час війни: ВООЗ встановлює модульні котельні в лікарнях 12:19

Попри системні виклики в Україні триває підготовка до наступної зими, аби забезпечити функціонування української системи охорони здоров’я й надалі.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини