Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 15 травня, 22:13:15

Відбулось відкриття документально-мистецької виставки "Правда про Куропати. Факти, документи, свідчення"

19.06.2018   14:48Агенцiя

У Чернігівський обласний молодіжний центр відбулось відкриття документально-мистецької виставки «Правда про Куропати. Факти, документи, свідчення», яка присвячена жертвам політичних репресій 30-40-х рр. ХХ ст.

Організаторами виставки виступили Український інститут національної пам'яті у Чернігівській області, Чернігівська облдержадміністрація, Чернігівський обласний молодіжний центр, українська громадська організація Чернігівський осередок мережі «Вільні люди» та білоруська громадська організація «Експерти в обороні Куропат».

Співавтор виставки: журналіст Марат Гаравий.

Серед присутніх гостей до слова були запрошені: Наталія Романова-заступник голови Чернігівської облдержадміністрації, Юніс Аскеров-депутат Деснянської районної у м. Чернігові ради, Сергій Бутко-представник Українського інституту національної пам'яті у Чернігівській області, Олександр Ясенчук-історик, краєзнавець, кооординатор Чернігівського осередку мережі «Вільні люди».

Молебень за упокій душ жертв комуністичного терору правив Євген Орда-священник кафедрального собору святої великомучениці Катерини Української Православної Церкви Київського Патріархату.
 
З документально-мистецькими матеріалами виставки всі бажаючі можуть ознайомитися протягом трьох днів.


Чернігівський обласний молодіжний центр

Останні новини Чернігівщини

Чернігів зміцнюватиме фортифікаційні споруди довкола міста

Чернігів зміцнюватиме фортифікаційні споруди довкола міста 16:33

На питаннях підтримки військових та посилення оборонних споруд довкола міста була зосереджена сьогоднішня загальноміська нарада. В.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако повідомив, що буде продовжено зміцнення військових інженерно-технічних та фортифікаційних споруд довкола міста. Важливість цих робіт – спільна позиція військових та Чернігівської міської ради.

На шляху до вдосконалення соцпослуг: досягнення та перспективи Чернігівщини від участі у проєкті Програми розвитку ООН 14:28

Його результати, а зокрема позитивні зміни у розвитку соцпослуг в громадах Чернігівщини, обговорили сьогодні на регіональній конференції в обласному центрі.

На відновлення Михайло-Коцюбинського ліцею буде спрямовано 64 млн грн 14:26

Відповідне рішення уряд ухвалив наприкінці минулого тижня. Кошти зібрані через платформу UNITED24 в межах благодійного футбольного матчу Game4Ukraine, який організували в Лондоні амбасадори цієї платформи Андрій Шевченко та Олександр Зінченко. Гроші надійшли на рахунок, відкритий Міністерством освіти і науки в Національному банку.

«Армія відновлення»: втричі більше направлень видано на суспільно корисні роботи 14:22

Такий висновок зробили фахівці служби зайнятості за підсумками роботи протягом січня-квітня 2024 року. За цей період в області видано більше 4 тисяч направлень на суспільно корисні роботи.

Мобінг: природа дискримінації на робочому місці

Мобінг: природа дискримінації на робочому місці 12:02

Однією з дискримінаційних дій під час виконання трудових обов’язків є мобінг, простими словами – цькування. З поняттям мобінгу та як його розпізнати, розбираємося разом у матеріалі Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції.