реклама партнерів:
Головна » 2018 » Квітень » 15 » Парафіївський осередок об’єднав рухівців з семи сіл
16:05
Парафіївський осередок об’єднав рухівців з семи сіл
Парафіївський осередок об’єднав рухівців з семи сіл Установчі збори Парафіївського селищного осередку Народного Руху України відбулися після прийому до НРУ двадцяти нових членів партії проводом обласної організації. На самих же зборах вирішив подати заяву про вступ у партію ще один чоловік.

До складу Парафіївського осередку НРУ ввійшли рухівці не тільки з центру об’єднаної територіальної громади – Парафіївки, але й з Тростянця, Качанівки, Южного, Власівки, Петрушівки та Іваниці. В перспективі в цих селах будуть створені окремі осередки партії.

Установчі збори обрали керівництво осередку – головою стала Ірина Янкова, секретарем – Ігор Гнідий. Обидва мають економічну освіту, знають реальний сектор економіки, хоча ще молоді люди. Також обрано раду осередку у складі 5 осіб. На зборах активно обговорено питання діяльності партії та проблему продажу землі.

Збори Парафіївського селищного осередку пройшли за участі голови обласної організації НРУ Миколи Черепа, заступника голови Василя Чепурного та члена Центральної контрольно- ревізійної комісії партії Валерія Сарани.

Прес-служба обласної організації НРУ



Категорія: ПОЛІТИКА | Переглядів: 2161 | Теги: Микола Череп, Парафіївка, Народний Рух | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar