реклама партнерів:
Головна » 2018 » Травень » 15 » Хто з чернігівських АТОвців долучився до Національних Ігор Нескорених?
22:01
Хто з чернігівських АТОвців долучився до Національних Ігор Нескорених?
Хто з чернігівських АТОвців долучився до Національних Ігор Нескорених? Цьогоріч Україна вдруге візьме участь у міжнародних змаганнях Ігор Нескорених в Сіднеї (Австралія), що проходитимуть 20-27 жовтня. Всього 18 країн-учасниць. Україну представлятиме національна збірна з 15 осіб. Хто саме — оголосять 1 червня за підсумками фінального етапу відбору, що відбувся минулими вихідними у Києві.

Учасниками Національних Ігор Нескорених 2018 стали 172 поранені українські військовослужбовці та ветерани, які змагалися за 60 медалей у восьми видах спорту: бігу, велоперегонах, веслуванні на тренажерах, пауерліфтингу, плаванні, стрибках в довжину, стрільбі з лука та штовханні ядра.
За «квиток до Сіднея» у трьох видах спорту боролися і четверо представників з Чернігівщини — військовослужбовці і ветерани ЗСУ та МВС — Альберт Черешко, Олександр Гавриленко, Микола Носенко та Сергій Наглій. «Золоті» нагороди здобули Олександр Гавриленко з пауерліфтингу (категорія до 97 кг) та Сергій Наглій з веслування на тренажерах 1 хв (категорія IR4). Тож вони мають усі шанси потрапити до національної збірної.
Із результатами змагань можна ознайомитися на офіційній сторінці Ігор Нескорених в Україні.

Цього року медалі переможцям вручив Президент України разом з призерами Ігор Нескорених 2017 в Торонто. Глава держави відзначив незламний дух українських воїнів та оголосив про створення нової системи реабілітації для українських військовослужбовців та ветеранів.

Проведенню національних змагань традиційно передували спортивні тестування в Києві, Львові та Одесі, під час яких учасники обрали для себе дисципліни з програми Ігор, щоб розпочати цільову підготовку до фінальних змагань. Загалом на участь у відборі до збірної зареєструвалися 355 кандидатів з усієї України. Це вдвічі більше, ніж у 2017-му.

До речі, у вересні 2017 року українська команда у складі 15 учасників успішно виступила на своїх перших Іграх в Торонто, виборовши 14 медалей.

Джерело: Час Чернігівський



Категорія: СПОРТ | Переглядів: 706 | Теги: АТО, Ігри нескорених, Чернігівщина | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar