реклама партнерів:
Головна » 2018 » Січень » 12 » Яка доля пам’ятника Леніну у Новгород-Сіверському?
15:25
Яка доля пам’ятника Леніну у Новгород-Сіверському?
Яка доля пам’ятника Леніну у Новгород-Сіверському? Пам’ятник Леніну, який впав останнім. Яка доля статуї з Новгорода-Сіверського, що вистояла найдовше під час подій, названих Ленінопадом. Чи здали його як металевий лом, продали росіянам, німцям або китайцям та у скільки оцінюють майже 5 тонну бронзову скульптуру?

5 метрова бронзова статуя лежить на подвір’ї Новгорд-Сіверської житлово-експлуатаційної контори. Тут вона відпочатку. Продавати за ціною металу, — а це близько півмільйона грн — не вигідно, вважає міський голова Олег Бондаренко .

Автор Новгород-Сіверського пам’ятника вождю — Іван Зноба. Засновник династії українських скульпторів. Це прізвище на думку Олега Бондаренка може послугувати запорукою більш вигідної угоди. Пропозицій купити пам’ятник було кілька. Вони надходили від фізичних осіб З Росії, Німеччини, Китаю, каже мер.

1 мільйон гривень така за словами Олега Бондаренка стартова ціна пам’ятника. Продавати обіцяє публічно. Останній раз Новгород-Сіверським Леніним ймовірні покупці цікавились півроку тому.

Джерело: Філія Національної телекомпанії України «Чернігівська регіональна дирекція»



Категорія: РІЗНЕ | Переглядів: 836 | Теги: Ленін, Новгород-Сіверський, комерція | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar