реклама партнерів:
Головна » 2017 » Квітень » 6 » Держава у боргу перед ліквідаторами
07:48
Держава у боргу перед ліквідаторами
Держава у боргу перед ліквідаторами На цьому наголошували учасники загальних зборів Чернігівської обласної організації Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Союз Чорнобиль України», які відбулись вчора, 5 квітня.

— Чорнобильська катастрофа — то наше спільне лихо, яке з одного боку нас об’єднало, а з іншого — поставило безліч нових проблем і викликів, — зазначила заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Наталія Романова, яка взяла участь у зборах. На її переконання, обласна влада робить все від неї залежне, щоб поліпшити умови життя ліквідаторів та постраждалих від наслідків аварії. Так, наприклад, майже втричі порівняно з попереднім зросли цього року видатки обласного бюджету на медичне обслуговування цих категорій населення. Проте, на жаль, фінансова скрута не дозволяє виділяти кошти на стовідсоткове задоволення потреб чорнобильців.

До роботи зборів громадської організації долучилися також перший заступник голови обласної ради Валентин Мельничук, директор Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Олег Русін, головний лікар обласного центру радіаційного захисту та оздоровлення населення Галина Синявська, представники управлінь транспорту та пенсійного забезпечення. Тож учасники зібрання не лише почули важливу для себе інформацію, а й одержали можливість поставити запитання і отримати відповіді на них.

Департамент інформаційної діяльності та
комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації.




Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 807 | Теги: Чорнобиль, ліквідатори | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar