запомните / запишите
сообщите, что вы нашли информацию
на сайте "Map.cn.ua - Карта Чернигова"

Hовость компании "Центр іноземних мов "Лондон""

13.07.2015

Центр «Лондон»:навчально-розважальна програма «Мови і гори»

В період канікул, нічого не може бути краще ніж поєднання навчання і відпочинку. Центр іноземних мов «Лондон» теж так вважає, тому для всіх бажаючих влаштував навчально-розважальну поїздку до Карпатьськіх гір (м. Яремче) з програмою «Мови і гори»
1 липня три викладачі центру з групою студентів виїхали до Івано-Франкувської області. Бажаючих поєднати гірський відпочинок з вивченням англійської мови виявилось так багато, що маємо два заїзди, перший повернувся 9 липня, сповнений незабутніх вражень і неймовірних емоцій. Навчання проходило у розважальній формі на відкритому повітрі, тому заняття проходили цікаво і, як здавалося,  швидко. Більшу частину часу всі спілкувались лише англійською мовою. Викладачі влаштовували розважально-навчальні ігри: «Who am I?», «Simon says», «What do you like about…», «Tell us about your favourite…», «Twister», «Tight circle»... Також Катерина Володимирівна влаштувала неймовірний Pirate's Quest з переодяганням, справжнім пошуком скарбу і мапами, випробуваннями, піснями, театральною грою, пантомімою і цукерками! Всі були просто у захваті і все це англійською!!! Учні чітко виконували всі завдання, відповідали на всі питання і знову ж таки англійською і без зусиль! Пишаємося нашими учнями, викладачами і їх досягненнями!
Крім занять з мови було розроблено цікаву екскурсійну програму для того, щоб краще познайомитися з перлиною України – Карпатами. Наша група відвідала міста Яремче, Коломию, Буковель, село Солотвино, музей народного мистецтва і музей Писанки, купались в річці Прут і Шешорськім водоспаді, їздили на підйомнику в Буковелі, гуляли стежками Довбуша високо в горах і багато чого іншого.
                Загалом кожен день не був легким: вставали о 8.00, інколи о 7.00, снідали, їхали або йшли на екскурсію, обідали, потім трохи відпочивали і займалися англійською мовою. Щодня просто ділилися враженнями, обговорювали, що сподобалось і багато грали і розмовляли іноземними мовами, інколи німецькою і французькою. Ввечері влаштовували дискотеки і о 23.00 розходились по кімнатах.
Тиждень був дуже насичений, погода була чудова, відпочинком всі задоволені і сповнені нових сил, щоб навчатися далі.
Юлія Приймук

Комментарии

 map.cn.ua (0)  

← Новости компаний