Адрес страницы компании: https://map.cn.ua/info/info/12737/


ПРИВАТНЕ ПІДПРИЄМТСВО «ВИРОБНИЧО-КОМЕРЦІЙНА ФІРМА «ПЛАТІНУМ» ()




Адрес:
14014, г. Чернигов, ул. Ивана Мазепы (ул. Щорса),  66/5

Контакты:
+380952854850
+380674642731
Директор
Борисенка Алла Васильевна

О компании:
Компанія «Платинум» була заснована групою українських інвесторів у вересні 2009 року в місті Чернігові. Головний офіс компанії розташований там же і по нинішній час.

Основною ідеєю бізнесу є задоволення бажань українського споживача в якісному сегменті товару, екологічному, безпечному і довголітньому.

Почавши свою діяльність, була розроблена і введена на український ринок спеціальна серія кухонних мийок з високоякісної нержавіючої сталі під ТМ «Platinum». Для задоволення більш вимогливих клієнтів і у зв'язку із збільшеним попитом в 2010 році компанією прийнято рішення про введення в асортимент мийок ТМ «Germece» вироблених та імпортованих безпосередньо від сертифікованих виробників Туреччини.

В кінці 2011 року, керуючись новими тенденціями ринку приймається рішення про запуск нового напрямку і відкриття відділу «Люстр» під ТМ «Sirius», спільно з Європейськими заводами-виробниками і тісно працюючи з дизайнерськими бюро.

Активно розвиваючи асортимент і постійно працюючи над удосконаленням своєї продукції в найкоротші терміни компанія вийшла в лідери з продажу кухонних мийок та люстр.

Осінь 2014 позначила нові горизонти для компанії: підвищення тарифів на електроенергію, екологічна ситуація та інші аспекти дають привід задуматися керівництву компанії над даним питанням. В результаті чого відбувається запуск абсолютно нового напрямку діяльності - світлодіодного освітлення. Завдяки співпраці зі світовим лідером у цій галузі компанією Leedarson Lighting в КНР розробляються і вводяться в асортимент такі продукти як: світлодіодні лампи, світильники, прожектори та інша освітлювальна продукція.

З метою розширення впливу компанії влітку 2015 приймається рішення про відкриття додаткового філії в портовому місті Одесі, а також створення окремих торгових команд в інших областях України. 2016 рік - відкриття філії в м.Львів та представництва в м.Харків, початок власного виробництва гранітних мийок, люстр.

На даний момент компанія працює з заводами, фабриками та компаніями - постачальниками з таких країн як: Туреччина, КНР, Італія, Франція і Німеччина. Асортимент компанії налічує більше п'яти тисяч товарних позицій, які постійно присутні і оновлюються на власних складах, що дозволяє вчасно і оперативно реагувати на запити наших покупців. Власний транспорт і відточена логістика дають можливість у найкоротші терміни доставляти продукцію в найвіддаленіші куточки нашої країни.

Згуртований і дружний колектив, що нараховує більше сотні професіоналів, дає впевненість швидкого розвитку компанії в майбутньому.

E-mail: platinummaksimgmail.com

Адрес сайта: http://platinummaksim@gmail.com

Карта


Компания представлена в каталоге предприятий:

Магазины - освещение для дома
Магазины - сантехника, санфаянс, аксессуары
Магазины - уличное освещение
Магазины сантехники, оборудования для бани, сауны, бассейна
Магазины светотехники
Информация о компании ПРИВАТНЕ ПІДПРИЄМТСВО «ВИРОБНИЧО-КОМЕРЦІЙНА ФІРМА «ПЛАТІНУМ» () обновлена 16.10.2017 г.