Адрес страницы компании: https://map.cn.ua/info/info/12492/


Cтудія дитячого розвитку "Інтелект" (дитяча студія)




Адрес:
г. Чернигов, ул. Гонча (ул. Горького),  49

Контакты:
+38(063)4874869

О компании:
Ми пропонуємо батькам допомогу у розвитку дітей шляхом проведення розвиваючих занять різних напрямків, таких як хореографія, шахи, іноземна мова, ейдетика. Наші викладачі – виключно кваліфіковані спеціалісти з професійною освітою, досвідом роботи та медичними картками. У нас немає випадкових людей. Наприклад, викладачі з шахів – виключно майстри чи кандидати у майстри спорту з шахів, які мають досвід роботи з дітьми. Викладачі з хореографії – професійні хореографи, які тренують групи і виступають на фестивалях закордоном. Викладачі англійської мови – професійні педагоги, що використовують найновітніші технології навчання. Викладачі з ейдетики – кваліфіковані спеціалісти, що відвідували тренінги та вдосконалювали свою майстерність не тільки в Україні, але й за кордоном.

Предоставляемые услуги:
Англійська мова. Кожного року перед початком навчального року команда організаторів дитячої студії розвитку “Інтелект” ретельно готує програму. Щороку студія має свою основну ідею та концепцію, яка є основою нашої роботи. Кожне заняття у нашій студії стане для вашої дитини неповторним, оскільки ми ретельно готуємо програму на кожен день, а саме: конкурси, ігри, майстер-класи, а головне – що все це проводиться з любов’ю, натхненням та англійською мовою! Кожне заняття проводиться за ретельно відібраними підручниками з Великобританії (університети Оксфорда, Кембриджа, МакМілан Паблішерз, Ікспрес Паблішерз) та інших англомовних країн. Також готуються проекти на теми програми.

Шахи. Головною метою є навчити дитину логіки, вмінню прораховувати ходи наперед не тільки свої, але й свого конкурента чи противника. Важко дитинку навчити послідовності дій та відповідальності за свої дії. Це не цікаво для неї. А в сучасному житті дуже важливо розуміти що буде, якщо ти зробиш так чи інакше. Інакше не досягти успіху. Тож першим крокам до успіху ваших діточок ми навчимо шляхом гри у шахи.

Хореографічний гурток. Ми не ставимо собі за мету великі спортивні цілі. І справа, навіть, не лише у фізичному розвитку, що само по собі є дуже важливим. Насправді таночок – це найперше, що маленька дитина може навчитись робити добре. Ми ніколи не замислюємося чому діти так полюбляють танцювати. Науковці довели, що тільки через таночок дитина виявляє свої таланти. Коли вона ще не вміє ні говорити правильно, ні читати й писати, таночок – це прояв її душі. Справа у тому, що танок – це перше, шляхом чого дитина може себе виразити. Звичайно, не всі стануть великими танцівниками, хоча хтось обов’язково ним буде, проте допомогти своїй дитині розвинути свої здібності ми маємо.

Ейдетика. Ейдетика допомагає дитині з легкістю та бажанням вчитися, оскільки з допомогою ейдетики дитина вміє і знає як зробити так, щоб у неї все вийшло. Ейдетика – це можливість запам’ятовувати інформацію за допомогою образів. Це розвиток образного мислення, пам’яті, уяви та терплячості. Це така собі ігрова система, яка опирається на властиве кожній людині вміння уявляти і фантазувати, і не тільки за допомогою зорових уявлень, а й відчуттів (тактильних, нюхових, смакових). Численні експерименти показали, що довгострокова пам’ять людини пов’язана тільки з її уявою. Ейдетика вчить правильно користуватися своєю пам’яттю, швидко згадувати і відтворювати необхідну інформацію, а це, безпосередньо, пов’язано з нашою уявою і фантазією. Для Вашої дитини ейдетика – це:
- новий спосіб сприйняття інформації;
- цікаве і легке навчання;
- гармонійний розвиток всіх психічних процесів.


Дополнительная информация:
Перебування в нашій студії дозволить дитині познайомитись з чарівним світом нових вражень. Під керівництвом провідних фахівців діти спробують себе в різних ролях. Дітлахів також чекають цікаві тренінги, презентації командних ігор, вікторини. Заняття нашої студії – це
 радісні заняття у розвиваючому форматі з індивідуальним підходом до кожної дитини;
 робота з індивідуальними задатками та сильними сторонами особистості дитини, формування здорового характеру;
 абсолютно новий підхід до навчання, опора на внутрішні таланти і природну геніальність, унікальна авторська технологія та методики, добрі умови для особистісного розвитку.

Усі діти – талановиті. Одні – гарно танцюють, інші – гарно співають. Науковцями доведено, що усі діти – талановиті від народження. Головне завдання для нас, батьків, не зруйнувати ті обдарування, які є у наших дітей від народження. Бо ми через побутові справи часто не помічаємо проявів дитячих талантів. Ми кажемо: «Не грайся їжею, не роби корабликів із хліба, не бався маминим одягом». Так, це вірно, але ми відбиваємо підсвідоме бажання дитини розвивати свої таланти. Ми допоможемо вашій дитині виявити свій прояв таланту, щоб у майбутньому, обравши певний вид позашкільних занять, дитина обрала вірний шлях розвитку свого таланту.

E-mail: intellect.school.2014gmail.com

Адрес сайта: http://12492.map.cn.ua

Карта


Компания представлена в каталоге предприятий:

Детские кружки, секции, раннее развитие
Детские развлекательные центры
Детский отдых
Услуги по уходу за детьми
Информация о компании Cтудія дитячого розвитку "Інтелект" (дитяча студія) обновлена 31.08.2019 г.