Реклама Чернигова:
назад
Реклама Чернигова
АРМ-ТЕК ( Видеонаблюдение. Охранная и пожарная сигнализация. Контроль доступа и учет рабочего времени. Переговорные устройства, домофоны)
Kupi.cn.ua (Интернет магазин Чернигова)

Страж (служба охорони)

Меню компании:
показать
Контакты:
+38(097)... показать телефон
+38(073)... показать телефон
Ссылки:
Способы оплаты:
Наличный расчет
Банковские карты Visa, Mastercard
Безналичный расчет
Время работы:
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
0900
1800
0900
1800
0900
1800
0900
1800
0900
1800
X X
без обеда
Статистика:
Просмотр информации о компании:
За последние 30 дней – 4 человек.
За последние 6 месяцев – 28 человек.
O компании:
ПП «Страж» – це служба охорони, можливості і спектр діяльності якої може вирішити будь-які побажання клієнта в сфері охорони та безпеки, як особистості, так і бізнесу.Забезпечення безпеки Вашого бізнесу досягається комплексом фізичної охорони та технічного захисту.Охоронна діяльність здійснюється на підставі ліцензії на надання послуг, пов’язаних з охороною власності та громадян.

Колектив нашої служби охорони, складається з фахівців, які займаються забезпеченням безпеки бізнесу з 2002 року.Метою діяльності підприємства є надання Замовнику професійних послуг по забезпеченню надійного функціонування його бізнесу з максимальним дотриманням інтересів Замовника та суворим дотриманням вимог чинного законодавства України. Служба охорони “Страж” виділяється сучасним підходом до вирішення проблем безпеки, має значний потенціал і динамічно розвивається. Ретельний відбір кадрів, професійна підготовка і контроль з боку керівництва забезпечують високу надійність охорони. Безпеку наших клієнтів забезпечують співробітники, які екіпіровані необхідними технічними і спеціальними засобами для виконання завдань згідно чинного законодавства України.

Для покращення якості несення служби успішно застосовується система оновлення особового складу. Кожні 2-3 місяці на 50-60% оновлюємо особовий склад на об’єкті Замовника. Кількість постів та їх розташування може змінюватись згідно доповнень до основного договору. Організація охорони об’єктів Замовника здійснюється вахтовим методом. Вахта 7-15 днів. З метою запобігання зловживання службовим становищем з боку охоронців, «злиття» їх з колективом підприємств Замовника, служба охорони залучає для охорони об’єктів осіб, що проживають в інших регіонах України. Транспортні витрати на доставку охоронців – за рахунок ПП «Страж».

Особовий склад, який безпосередньо знаходиться на постах, оснащений засобами активного самозахисту (балончики зі сльозогінним газом «Терен-4», пневматичними пістолетами), засобами зв’язку, акумуляторними ліхтарями. Окремі працівники підприємства мають у власності вогнепальну зброю, яку можуть на законних підставах використовувати для належного виконання договірних зобов’язань. Інспектори охорони одягнені в форму встановленого зразку (зимовий та літній варіанти). Забезпечення та оновлення постів формою, спецзасобами, переговорними пристроями – за рахунок ПП «Страж».

Досвідченість і кваліфікація керівництва, начальників підрозділів, служби безпеки та фахівців технічного відділу дає можливість здійснювати всі види охорони, використовуючи будь які системи відеоспостереження, контролю і сигналізації. Схема організації охорони об’єкта (розташування постів та маршрути патрулювання), розподіл функцій поміж постами розробляються після детального вивчення об’єкта, по узгодженню із Замовником.
Предоставляемые услуги:
Охорона підприємств.
В наявності та на замовлення форма для охоронців та інший спец. одяг.
Дополнительная информация:
р/р 26006059996868 ПАТ КБ «Приватбанк», м. Чернігів
МФО 353586,
КОД ЄДРПОУ 32194856
ІПН 321948525269, витяг ПДВ 1625264501033

Цінова політика може додатково обговорюватись в залежності від ступеня складності об’єкту, кількості постів охорони на цілісному об’єкті.

Ми беремо на себе:
Всі витрати на утримання штату охорони (одяг, спецзасоби, транспорт та ін.), оплату відпускних, лікарняних;
Кадрові питання, навчання та підготовку персоналу;
Надаємо додатково начальника зміни та службу безпеки;
Доставку зміни на об’єкти охорони.
Наше підприємство несе повну матеріальну відповідальність при укладанні договорів на всі послуги служби охорони.
Немного рекламы Чернигова:
Спутниковый режим карты Нормальный режим карты Включить/отключить значки панорам Включить/отключить значки домов
уменьшить карту увеличить карту
Увеличить масштаб Уменьшить масштаб Вернуться в исходную точку
Отзывы о компании:
Написать отзыв
На указанный e-mail будет отправлена ссылка, перейдите по ней, что бы подтвердить email и опубликовать комментарий.
Опубликовать
Примите во внимание!
1. Если Вы хотите написать негативный отзыв - пожалуйста, будьте конкретными, обоснуйте, аргументируйте свое мнение. Иначе комментарий будет расценен, как попытка недобросовестной конкуренции, и будет удален Администратором.
2. Если страницей управляет представитель компании, то он самостоятельно выбирает отвечать либо удалять комментарии.
Надеемся на Ваше понимание!