Реклама Чернигова:
назад
Реклама Чернигова

Дочки-Синочки (центр дитячого розвитку)

Меню компании:
показать
Фото компании:
Контакты:
+38(093)... показать телефон
Ссылки:
В социальных сетях:
Способы оплаты:
Безналичный расчет
Время работы:
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
0900
1900
0900
1900
0900
1900
0900
1900
0900
1900
0900
1700
X
без обеда
Статистика:
Просмотр информации о компании:
За последние 30 дней – 4 человек.
В прошлом месяце – 4 человек.
За последние 6 месяцев – 28 человек.
Виртуальный тур:
  • Дочки-Синочки
    Закрыть
O компании:
Наш центр дитячого розвитку використовує методики всесвітньо відомих фахівців М. Монтессорі, сім’ї Нікітіних і пр. У результаті нашої роботи перебування діток у нашому центрі стає захоплюючим, насиченим, а головне, корисним.

Ми створюємо для дітей таке розвиваюче середовище, в якій дитина щодня занурюється у дивовижний світ пізнання, відкриттів, набуття цікавого досвіду. Цьому сприяють цікаві ігри, наочні посібники, різноманітні навчальні матеріали. У такій атмосфері дитина стає більш активною, зацікавленою, розкриває свій творчий потенціал.
DSC_3257
Чергування веселих рухливих ігор з творчістю і з захоплюючим навчанням приносить безліч яскравих емоцій і вражень, насичує життя малюка радісними подіями і натхненням. Діти постійно потребують зміни діяльності, тому ми постійно намагаємося зберегти їх інтерес до занять. Фахівці спілкуються з дітками російською, українською та англійською мовами.

Наш центр дотримується одного важливого принципу: всі знання, які отримує малюк, повинні бути використані. Тобто теоретична інформація закріплюється на практиці, в побутових чи соціальних умовах, наприклад, в ігровому вигляді або ж у реальних ситуаціях. Такий досвід залишається з дитиною назавжди, допомагаючи вирішувати щоденні завдання.
DSC_3250
Центри раннього розвитку дітей зазвичай набирають невеликі групи дітей, цю практику застосовуємо і ми. Розподіляємо малюків на групи до 6 чоловік. Такий підхід дозволяє не лише декларувати, а й застосовувати індивідуальний підхід до кожної дитини.

Безсумнівно для батьків дуже важливо, які викладачі будуть працювати з їх малюками… Наші викладачі це фахівці високого рівня, які стають для дітей добрими наставниками та партнерами у спільних справах. З ними ніколи не буває нудно, а їх високий рівень культури, моралі і творчого розвитку стає відмінним прикладом для малюків.
Предоставляемые услуги:
Комплексний розвиток
Підготовка до школи
Індівідуальні заняття (англійська, інтелектуальний розвиток, креативний розвиток)
Художня майстерня (малювання)
Мзикально-ритмічні заняття «ЛЯ-ЛЯ-ФА»
Кулінарна школа
Пісочна ART-терапія
Цікава фізкультура (для хлопчиків)
BABY-йога
Ранній розвиток (1-2 роки)
Логопед
Дополнительная информация:
Комлексний розвиток
Cкладається з 4 напрямків:
1. Інтелектуальний розвиток — формування початкових знань, умінь і навичок є одним із найважливіших завдань інтелектуального розвитку дітей. В нашій студії діти поглиблено розвивають свої логіко-математичні здібності. Вони легко вирішують різноманітні завдання для розвитку мислення, пам’яті, уваги, розгадують ребуси, шаради, головоломки. Формуємо і розвиваємо навички читання та письма.
2. Англійська — раннє знайомство з англійською мовою підготує дитину для вивчення мовних тонкощів у майбутньому. Крім того, ненав’язливе вивчення мови сприяє розвитку у дошкільнят пам’яті і творчих здібностей. Під час гри-навчання використовуються: мультфільми, оповідання, пісеньки, лічилки, вірші, дидактичні та рухливі ігри. Все це допомагає малюкам вивчати мову та запам’ятовувати ключові фрази англійської мови.

3. Фізичний розвиток: хореографія – це здоров’я та розвиток вашої дитини. В танцювальній освіті дітей дуже багато корисного. Танок покращує гнучкість, тонус тіла, розвиває м’язи. Він допомагає в формуванні гарної постави, рівноваги та координації. Саме головне – ми зацікавимо ваших дітей, знайдемо з ними спільну мову. Ми зробимо все для приємного і корисного проводження часу вашої дитини в студії «Дочки-Синочки»!

4. Креативний розвиток — заняття з креативного розвитку допомагають розвивати дрібну моторику рук дітей та психічні процеси уяви, уваги, пам’яті, мислення. Забезпечує розвиток творчого мислення, художніх творчих здібностей, пізнавальної активності дітей дошкільного віку. На заняттях з креативного розвитку виховуємо художньо-естетичний смак, любов до праці, бажання створювати щось нове та естетичне. Вдосконалюємо різноманітні техніки відповідно до віку дітей, а саме: квілінг, торцювання, орігамі, ліплення, аплікація з різних матеріалів, виготовлення топіаріїв.

Підготовка до школи:
Програма підготовки дітей до школи зовсім не обмежується читанням, рахунком і підготовкою руки до письма – насправді вона набагато більш широка і різноманітна! Знайомство з навколишнім світом, розвиток уваги, пам’яті, сприйняття і мислення, формування правильної і багатою мови і обширного словникового запасу – все це дуже важливі складові комплексної та всебічної програми підготовки до школи. По закінченню курсів, Ваша дитина буде вміти не лише читати, писати та рахувати, а й мислити, аналізувати, висловлювати свою думку.

Індивідуальні заняття (англійська мова, інтелектуальний розвиток, креативний розвиток)
Індивідуальний підхід до кожної дитини, урахування всіх особливостей і побажань.

Художня майстерня
У нашій майстерні діти вчаться малювати різноманітними способами і різними видами фарб. Малювання — це не тільки захоплююче, але і дуже корисне заняття для малюка. Образотворча діяльність сприяє розвитку емоційної чуйності і вихованню почуттів прекрасного, розвитку уяви, самостійності, акуратності, працьовитості, умінню доводити роботу до кінця. Для того щоб заняття малюванням були більш цікавими, ми використовуємо сюжетно-ігрові завдання, які викликають у дітей бажання виконати свою роботу якнайкраще.

Музично-ритмічні «ЛЯ-ЛЯ-ФА»
Заняття спрямовані на розвиток слуху, ритму, такту, голосу. Діти ознайомлюються з різними видами музичних інструментів, вчаться як правильно розігріти голос. Музичний керівник, розвиваючи інтерес до музики, перед кожним виконанням твору розповідає про те, що він виконуватиме, про що говориться в творі; привчає дітей до того, що кожен музичний твір має назву і характерне звучання. Діти краще сприймають вокальні твори завдяки тому, що в них поєднуються і яскрава музична основа художнього образу, і художнє слово.

Кулінарна школа
На дитячих майстер-класах ми готуємо з дітками цікаві і прості страви кухні різних народів світу, долучаючись до їх культури через процес приготування страви в веселій та дружній атмосфері. Ми використовуємо тільки з якісні та натуральні продукти без використання штучних добавок і підсилювачів смаку. У цьому полягає ще одне наше завдання – привчити дітей до натуральних смаків і правильного здорового харчування.

Пісочна ART-терапія
Дитина включається в гру з піском всім своїм єством – емоційно, психічно і фізично. При цьому створюються сприятливі умови для прояви у дітей концентрації уваги, допитливості, захопленості, а також для релаксації. Активуються розумові і емоційні резерви. Створення уявних образів, робота руками і отримання нових вражень і задоволення, все це в сукупності і лежить в основі оздоровчого (терапевтичного) ефекту для дитини, в якому гармонійно поєднуються голова (розум), руки (тіло) і серце (душа).

Цікава фізкультура (для хлопчиків)
Ми поставили собі за мету: поглибити фізкультурно-оздоровчу роботу з дітьми, використовуючи такі методи і засоби, починаючи від гімнастичних закінчуючи силовими вправами, які сприяли б функціональному вдосконаленню дитячого організму, робили його стійким та витривалим.

BABY-йога
Дитяча йога допомагає знизити підвищену гіперактивність і тривожність, дає можливість розслабитися і відпочити. На додаток до емоційних переваг йога для дітей допомагає фізичному розвитку. Підвищення гнучкості, поліпшення постави, координації рухів і вміння довіряти і слухати своє тіло.

Ранній розвиток (1-2 роки)
Вік Ваших малюків — це період, коли основна діяльність малюка — гра. У грі простіше засвоюються знання, вміння, навички, за допомогою ігрової ситуації легше привернути увагу дитини, вона краще запам’ятовує матеріал. Присутність на заняттях близької людини (мами, тата, бабусі, дідуся, няні), затишна дружня обстановка створює дитині максимально комфортні умови на заняттях. Протягом всього заняття відбувається постійна зміна діяльності. Завдяки цьому дітки зберігають живий інтерес до уроку, не втомлюються і завжди йдуть в хорошому настрої.Обов’язковим є проведення фізкультхвилинок та творчих завдань.

Логопед
Немного рекламы Чернигова:
Спутниковый режим карты Нормальный режим карты Включить/отключить значки панорам Включить/отключить значки домов
уменьшить карту увеличить карту
Увеличить масштаб Уменьшить масштаб Вернуться в исходную точку
Отзывы о компании:
Написать отзыв
На указанный e-mail будет отправлена ссылка, перейдите по ней, что бы подтвердить email и опубликовать комментарий.
Опубликовать
Примите во внимание!
1. Если Вы хотите написать негативный отзыв - пожалуйста, будьте конкретными, обоснуйте, аргументируйте свое мнение. Иначе комментарий будет расценен, как попытка недобросовестной конкуренции, и будет удален Администратором.
2. Если страницей управляет представитель компании, то он самостоятельно выбирает отвечать либо удалять комментарии.
Надеемся на Ваше понимание!
Компания представлена в каталоге предприятий: